Knorr en Healthy Sisters slaan handen ineen voor Ramadan Markt

Knorr en Healthy Sisters slaan handen ineen voor Ramadan Markt

28-02-2024 (16:09) - Marketing

Om het halal assortiment van Knorr onder de aandacht te brengen, lanceert het merk, in samenwerking met influencerduo Healthy Sisters, een Ramadan Markt en een stedentour met de Healthy Sisters Ramadan Truck.

Voorafgaand aan de ramadan, die in maart begint, host Knorr samen met de Healthy Sisters en ondernemers uit de moslimgemeenschap op woensdag 6 maart de Ramadan Markt op het Noordplein in Rotterdam. Bezoekers kunnen op de markt inkopen doen voor de ramadan en genieten van de halalgerechten van de zussen, geserveerd vanuit hun Healthy Sisters Ramadan Truck. Deze truck zal in de drie daaropvolgende dagen doorreizen naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht.

De Ramadan Markt zal een plek zijn waar iedereen welkom is en uitgenodigd wordt om samen te eten, tijd met elkaar door te brengen en te genieten van Arabische livemuziek. Het Nederlands-Marokkaanse influencerduo Rachida en Najima is op de markt aanwezig met de Healthy Sisters Ramadan Truck van waaruit zij gratis halalgerechten serveren. Verder zijn er op de markt verschillende lokale ondernemers uit de gemeenschap aanwezig met producten variërend van gebedskleding tot Eid-decoratie.

Gastvrije omgeving creëren

"Met de Ramadan Markt en de Healthy Sisters Ramadan Truck willen we niet alleen ons halal assortiment onder de aandacht brengen, maar ook een gastvrije omgeving creëren waar mensen samen kunnen komen om te genieten van heerlijke gerechten, elkaars gezelschap en livemuziek. Voor ons draait het om verbinding – en tijdens de ramadan, waar eten een centrale rol speelt, is dat nog net iets specialer", aldus Knorr.

 


Bureaus

Media

Economisch