Polestar opent grootste space van Nederland voor groeiend modelportfolio

Polestar opent grootste space van Nederland voor groeiend modelportfolio

19-09-2024 (11:41) - Marketing

Polestar heeft in Nederland een nieuwe mijlpaal bereikt met de opening van de Polestar Space in Zwolle. Deze nieuwe space is één van de grootste locaties van Polestar in Europa en is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van het merk.

“De opening van onze nieuwste space komt als geroepen, met de recente lancering van twee nieuwe luxe performance SUV’s, de Polestar 3 en Polestar 4”, zegt Willem Baudewijns, Managing Director van Polestar Nederland. “In Zwolle kunnen geïnteresseerden niet alleen ons merk, maar ook de nieuwe line-up van momenteel drie elektrische performance-modellen ervaren. Deze nieuwe Polestar Space is ook een belangrijk onderdeel van onze strategie om het nationale retailnetwerk verder te ontwikkelen.”

De grootste Polestar Space van Nederland heeft een totaal oppervlak van bijna 900 m2 en is net als de andere Nederlandse vestigingen tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische designfilosofie van Polestar. Net als bij de overige spaces kunnen geïnteresseerden ook in Zwolle een testdrive met de performance-modellen maken, zich uitgebreid laten voorlichten en begeleiden bij de keuze voor hun volgende elektrische auto.

De nieuwe Polestar Space in Zwolle is daarnaast de tweede locatie in Nederland waar Polestars kunnen worden overhandigd aan klanten die ervoor kiezen om hun nieuwe Polestar niet thuis of op kantoor af te laten leveren. In Zwolle is ook het groeiende aanbod van Polestar Pre-owned modellen - het kwaliteitslabel voor jong gebruikte Polestars - te vinden. 


Bureaus

Media

Economisch