Samsung onthult kernboodschap Spelen van 2024: 'Open Always Wins'

11-01-2024 (11:56) - Marketing

Samsung, sinds 1988 wereldwijde partner van de Olympische en Paralympische Spelen, onthult vandaag de kernboodschap voor de Spelen van Parijs 2024: 'Open Always Wins'.

Deze boodschap benadrukt dat een open geest bij elke nieuwe ervaring leidt tot betekenisvolle prestaties, het openen van nieuwe perspectieven en het ontdekken van oneindige mogelijkheden. Team Samsung Galaxy, met onder andere Sifan Hassan, Sky Brown en Johanne Defay, deelt hun ervaringen om te illustreren hoe Samsung-technologie atleten en fans ondersteunt bij het benutten van nieuwe mogelijkheden.

Open Always Wins

"Samsungs nieuwste innovaties en technologieën ondersteunen Parijs 2024 bij het realiseren van de belofte van de meest open Spelen ooit. De boodschap 'Open Always Wins' weerspiegelt deze kernwaarden en vormt de essentie van het Samsung-programma in Parijs." zegt Stephanie Choi, EVP en hoofd Marketing van Mobile Experience Business bij Samsung.

"Samsung tilt al bijna vier decennia lang de Olympische en Paralympische Spelen naar nieuwe hoogten," zegt Tony Estanguet, voorzitter van Parijs 2024. "Met ons gezamenlijke doel van een 'Games Wide Open' zullen Samsungs diepgewortelde toewijding aan openheid en hun innovatieve technologie een centrale rol spelen in Parijs 2024.

Team Samsung Galaxy

Dit jaar bestaat Team Samsung Galaxy uit meer dan 25 Olympiërs en Paralympiërs, waaronder de Nederlandse atlete Sifan Hassan, de Britse skateboarder Sky Brown, de Spaanse badmintonkampioen Carolina Marin, de Franse skateboardheld Aurélien Giraud, de Amerikaanse B-girl Grace ‘Sunny’ Choi, de Duitse parasprinter Johannes Floors, en het Zuid-Koreaanse voetbalicoon Son Heung-min. Er zullen nog meer namen volgen. Het team vertegenwoordigt diverse Olympische sporten zoals skateboarden, surfen en breakdancen. Deze atleten delen dezelfde kernwaarden van openheid en zelfexpressie met Samsung.

Nieuwe mogelijkheden

"We zijn trots op dit ongelooflijke team van atleten en heten hen welkom in de Samsung-familie," zegt Stephanie Choi. "Ze inspireren niet alleen mensen op en buiten het speelveld, maar hebben ook invloed op hun gemeenschappen en de volgende generatie. Samen met Team Samsung Galaxy moedigen we fans van over de hele wereld aan om zich open te stellen voor nieuwe mogelijkheden in hun dagelijks leven."


Bureaus

Media

Economisch