Seepje genomineerd bij Coolest Dutch Brands 2019

30-06-2019 (14:00) - Cool Brands

Seepje is als zesde merk genomineerd bij Coolest Dutch Brands 2019. Het hoofdkantoor is gevestigd op een industrieterrein waar je makkelijk kunt verdwalen. Er staat een verhuizing gepland omdat het merk de afgelopen jaren flink is gegroeid. Toch heeft de huidige locatie ook z’n charme: de craft van Seepje voel je en zie je hier. Mede-oprichter Jasper Gabrielse doet zijn verhaal dan ook temidden van was- en filtermachines. 
 
Het bedenken van nieuwe formules tot aan het maken van wasmiddel: alles gebeurt binnen deze vier muren. Daardoor heeft Seepje veel grip op het eindproduct, wat zo natuurlijk en duurzaam mogelijk moet zijn. Jasper Gabrielse en zijn partner Melvin Loggies willen hiermee de hele schoonmaakwereld op de schop nemen. Vooral door transparant te zijn over wat ze doen. Een reden waarom ook de communicatie en marketing in house plaatsvindt.


Het verhaal van Seepje

Wil je het verhaal van onze nieuwste Coolest Dutch Brands genomineerde Seepje lezen? Dat kan in de nieuwe (digitale) editie van FONK magazine. Als je nog geen abonnement hebt, kun je gebruik maken van het jubileum-aanbod van FONK waarbij je drie maanden zonder enige verplichting gratis met ons magazine kennismaakt.


slow trend

In 2019 haakt het thema van Coolest Dutch Brands aan bij de slow trend. De redactie van FONK selecteert maandelijks een van origine Nederlandse merk waarbij ‘craft’ een centrale rol speelt voor zowel het merk zelf als voor de manier waarop de brands hiermee naar buiten treden en zo een breed publiek aan zich weten te binden. In oktober maakt FONK de nieuwe jury van creatives en strategen bekend die de twaalf genomineerde cases van dit jaar zullen beoordelen. Eerder in deze serie: Gebrouwen door Vrouwen, EARTH Water, Bart’s, VanMoof en Hertog Jan. Vandaag: Seepje.
 
Coolest Dutch Brands 2019 is powered by DPDK,  De Ondernemer en Ruwer.