Under Armour opent nieuwe Brand House

Under Armour opent nieuwe Brand House

07-11-2023 (10:52) - Marketing

Under Armour, het sport- en lifestylemerk, verwelkomt een gloednieuw Brand House in Nederland, gevestigd in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, Den Haag. Dit is de zesde winkelopening van Under Armour in de EMEA-regio het afgelopen jaar. 

De nieuwste Brand House, in de Westfield Mall of The Netherlands, is niet alleen een mijlpaal in de expansie van Under Armour in EMEA, maar ook een ontmoetingsplaats voor trendsetters, sportliefhebbers en modekenners. Het is ook de tweede winkelopening van Under Armour dit jaar in Nederland, na de opening van de allereerste winkel in het Koningsplein-winkelgebied in 2022. 

Focus op groei

Kara Trent, Managing Director EMEA bij Under Armour: "De opening van deze winkel illustreert onze voortdurende toewijding aan het bieden van een buitengewone winkelervaring aan onze gewaardeerde klanten. We zijn erg blij met de opening van onze tweede Brand House in Nederland, een land waar tevens ons EMEA-hoofdkantoor is gevestigd. Met een sterke focus op groei markeert de opening van ons nieuwste Brand House een spannend moment voor Under Armour, terwijl we onze aanwezigheid in EMEA blijven uitbouwen."

Protect This House

Het winkelontwerp vertegenwoordigt volgens het merk de nieuwste evolutie van het merkconcept door Under Armour meer in de fysieke Brand House-ruimte nog sterker tot uiting te laten komen. De hoge gevel van de winkel wordt geaccentueerd door verticale lamellen en creëert een welkom aan atleten en consumenten. Het op maat gemaakte handgeschilderde kunstwerk van de kunstenaar Javi Hearing viert atleten vanuit het perspectief van teamsporten en toont de nieuwe merkrichting: 'Protect This House'. 

In de nieuwe winkel zal de nieuwste ColdWeather Journey to Compete-campagne van Under Armour te zien zijn, met aandacht voor de iconische ColdGear-baselayer van het merk, de eerste high-performance baselayer die werd gecreëerd in 1996.


Bureaus

Media

Economisch