CroudX wint tweede poll SAN New Kids on the Block 2022

CroudX wint tweede poll SAN New Kids on the Block 2022

27-02-2023 (07:00) - Bureaus

Na één week stemmen en een knetterende eindspurt op vrijdag, is CroudX als winnaar van de tweede poll SAN New Kids on the Block uit de bus gekomen. Als winnaar van deze poll is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist. Ook Unfound, Unlike, Locals Agency en Unmuted hebben zich in de tweede poll verzekerd van een positie op de Longlist.

Arfected, Hotel l'Amour en The Cycle haalden in deze tweede ronde niet genoeg stemmen voor een plek op de Longlist.

Later vanmorgen gaat de derde en tevens laatste poll live en kun je tot en met 3 maart 17:00 uur stemmen op je favoriete bureau in de derde  reeks. Ook volgt deze week het eerste Whatsapp interview met Mitch Voskuilen van CroudX, de winnaar van de tweede poll.

recap criteria en enquetes

De 23 bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022 voldoen alle aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.

3 enquetes

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkmagazine. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent, eventueel aangeviuld met 2 wildcards vanuit de hoofdjury van de SAN. De derde, laatste enquete start op 27 februari, 10:00 uur en loopt tot en met 3 maart.

Publiciteit met een doel

Vanaf week 9 verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 359 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury mede op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en reserveer Fonk magazine nu

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je aan voor een gratis abonnement op Fonk daily.
Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.

Wil je de New Kids on the Block-special van Fonk magazine 359 ontvangen? Bestel 'm in onze webshop.


Media

Marketing

Economisch