Happy Horizon en GX bundelen krachten

19-07-2023 (10:15) - Bureaus

GX, gespecialiseerd in digital marketing software en services, voegt zich bij Happy Horizon.

“Het portfolio van GX sluit perfect aan op het portfolio van Happy Horizon: binnen onze services Development & Technology en Data & Automation, voegen de ruim 100 specialisten enorme kennis toe aan ons bestaande servicepakket”, aldus Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon.

Totaaloplossing

GX is opgericht in 1996. Door o.a. de platforms XperienCentral en Engatta verbindt GX content, data en technologie. Het bedrijf werkt voor zo'n 150 klanten, met daaronder namen zoals de Volksbank, Nationale Nederlanden, CBR en T-Mobile. “Om verdere groei en ontwikkeling van GX te realiseren, is het noodzakelijk om toe te treden tot een grotere en sterke organisatie. Met Happy Horizon willen we de beste van Europa worden”, aldus Willem Rossieau, CEO van GX. "We werken nu al voor overeenkomstige klanten, zoals PSV en Fontys. Nu we de krachten bundelen, bieden we onze opdrachtgevers de beste totaaloplossing. Zo kunnen zij hun klanten vervolgens de beste digitale ervaringen bieden. Daar is het ons om te doen!” aldus Walter van de Wege.

Willem Rossieau: “Deze overname biedt een geweldige kans voor GX om mee te bouwen aan de visie van Happy Horizon en om verder te groeien en zo onze propositie en marktpositie te versterken. Daarbij blijft GX een zelfstandige organisatie binnen Happy Horizon, met eigen dagelijkse aansturing en met een eigen merknaam. Maar wel met een sterke organisatie achter ons."


Media

Marketing

Economisch