4to9, Happiness en Flume nemen voortouw in 2e poll SAN New Kids on the Block

4to9, Happiness en Flume nemen voortouw in 2e poll SAN New Kids on the Block

20-02-2024 (16:14) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2023 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kidson the Block Accent een plek op de Longlist? Na twee dagen stemmen in de tweede poll, vindt de strijd om de eerste positie vooral plaats tussen 4to9 Digital Agency, Happiness Amsterdam en Flume Digital Marketing. Maar: de strijd is nog niet gestreden! Er kan tot vrijdag 23 februari 17:00 uur gestemd worden in de tweede poll op de homepage van fonkmagazine.nl. Doe mee en stem!

Ook Tonny Media en The Fresh Pool lijken op dit moment op weg naar een positie in de volgende ronde, terwijlOnsocial agency, Rraarr en VaynerMedia hard aan de weg moeten gaan timmeren om een positie op de Longlist te veroveren.

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen

Whatsapp interviews

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op de homepage van fonkmagazine.nl. Bureausworden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 5 bureaus die in hun eigen poll de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Met de winnaar van elke poll volgt een WhatsApp interview op fonkmagazine.nl. In totaal zullen na drie weken stemmen dan maximaal 15 bureaus een plek hebben verdiend op de Longlist 2023.

De eerste enquete liep van 12 februari tot en met 16 februari; bekijk hier welke bureaus van de 1e poll door zijnnaar de volgende ronde! De tweede enquete loopt tot en met 23 februari en de derde enquete van 26 februari tot en met 2 maart.

De jury leest mee!

Wekelijks verschijnen Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 385 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury mede op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Volg het nieuws op de voet

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je hier aan voor een gratis abonnement op Fonk daily. Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.


Media

Marketing

Economisch